Loodgietersbedrijf RISS

Diensten

De werkzaamheden  en diensten van Loodgietersbedrijf RISS uit Zwanenburg

Als allround loodgieter kunt u ons voor alle loodgietersklussen inschakelen. We renoveren uw complete badkamer, sporen verstoppingen in het riool op en repareren daken. We leggen leidingen en zinkwerken aan, verhelpen lekkages en verstoppingen. Daarnaast belt u ons voor onderhoud aan de cv-ketel en centrale verwarming. Particulier of bedrijf, bel 06-30697255 of neem contact op via ons contactformulier.

Riolerings-/ontstoppingswerkzaamheden

Loopt het water in de gootsteen niet meer goed door of zit het doucheputje verstopt? Met onze rioolcamera, hogedrukrioolreiniger en andere opsporingsapparatuur verhelpen we de meest complexe verstoppingen. Naast het ontstoppen van het riool verzorgen we ook de aanleg, het herstel en het onderhoud van bestaande rioleringen.

 loodgieter zwanenburg  zinkwerk dakwerk loodwerk  doucheputje verstopt amsterdam

Leidingwerk

Wilt u een nieuwe gasleiding laten aanleggen? Of moeten door een verbouwing waterleidingen verlegd worden? Laat loodgieterswerk over aan een vakman van Loodgietersbedrijf RISS uit Zwanenburg. We gaan professioneel en secuur te werk en zorgen ervoor dat de leidingen snel in gebruik genomen kunnen worden.

Centrale verwarming

De centrale verwarming en cv-ketel moeten naar behoren werken. Zeker tijdens de koudere dagen. Problemen met de centrale verwarming kunnen wij snel detecteren en oplossen. Is de cv-ketel aan vervanging toe? Dan adviseren wij u over de aankoop en installeren wij de nieuwe ketel.

Onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u dure reparaties, lekkages en andere problemen in het om het huis. Met een onderhoudscontract van Loodgietersbedrijf RISS geven we uw cv-ketel één onderhoudsbeurt per jaar en bent u verzekert van onze 24-uurs spoedservice. Dit alles voor slechts €95 per jaar. Laat het onderhoudswerk in regio Amsterdam uitvoeren door Loodgietersbedrijf RISS uit Zwanenburg.

 toilet  wastafel  29-10-14 011

Sanitaire installaties

Een klein fonteintje laten plaatsen in het toilet of een nieuwe badkamer volledig laten installeren? Op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.

Dak- en zinkwerken

Naast loodgieterswerk kunt u ons ook inschakelen voor verschillende dakwerkzaamheden. We vervangen, plaatsen en onderhouden dakgoot en hemelwaterleiding. Voor de afwerking van het dak kiezen wij voor de beste kwaliteit zinkwerken, windveren en daksingels.